Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Vergoedingen

Fysio de Bevelanden heeft met vrijwel alle zorgverzekeraars van Nederland een overeenkomst afgesloten om de tarieven te hanteren, die de betreffende zorgverzekeraars hebben voorgesteld. De vergoeding van de fysiotherapie vindt U in Uw polis bij de aanvullende verzekeringen. Kijk ook hier voor meer informatie. 

Fysiotherapie voor mensen onder de 18 jaar en voor chronische aandoeningen vanaf de 21ste behandeling zit in het basispakket van alle zorgverzekeringen. Voor de lijst met chronische aandoeningen klik op de volgende link. De overige fysiotherapie valt onder de aanvullende verzekering.

Hebt U geen aanvullende verzekering fysiotherapie? Dan krijgt U een particuliere nota voor de verrichtingen volgens de tarievenlijst. Heeft U wel een aanvullende verzekering maar bij een zorgverzekeraar waar wij geen contract mee hebben dan krijgt U eveneens een particuliere nota voor de verrichtingen volgens de tarievenlijst.